درگیری با امیکرون
نوشته شده توسط : آزمایشگاه صبا بابل

درگیری با عفونت مجدد به امیکرون

ویروس کرونا مانند دیگر ویروس‌ها با گذر زمان جهش پیدا می‌کند و دچار تغییراتی می‌‎شود. هر کدام از سویه‌های جهش یافته ممکن است ویژگی خاص خود را داشته باشد. برای مثال قدرت انتقال‌پذیری سویه جدید امیکرون BA.5 بسیار بالا است و افراد زیادی را در مدت زمان کوتاهی درگیر عفونت مجدد به امیکرون می‌کند.

چرا زیرسویه BA.5 نگران‌کننده است؟

زیرسویه BA.5 امیکرون جدیدترین نسخه ویروس کرونا در نظر گرفته شد و قادر است ایمنی ناشی از دریافت واکسن یا عفونت کرونا را خنثی کند، بنابراین به مسری‌ترین سویه کووید -۱۹ تبدیل شد.(آزمایشگاه طرف قرارداد با بانک ملت) نتایج بررسی‌ها نشان می‌دهد زیرسویه BA.5 نسبت به انواع دیگر می‌تواند آسان‌تر و سریع‌تر از فرد بیمار به دیگران منتقل شود.
 

کرونا

سیستم ایمنی بدن انسان از افراد در برابر ویروس کرونا محافظت می‌کند.

فاصله زمانی بین عفونت مجدد به امیکرون و بار اول چقدر است؟

عفونت مجدد کرونا پدیده جدیدی نیست و ممکن است افراد پس از گذشته چند هفته از عفونت اولیه، مجدد درگیر بیماری کووید -۱۹ شوند.(آزمایشگاه طرف قرارداد با بیمه رازی) گزارش‌ها نشان می‌دهد ممکن است افراد پس از گذشت شش تا هشت هفته پس از عفونت ناشی از زیرسویه BA.4 یا BA.5 دوباره درگیر بیماری کووید -۱۹ شود.

چرا فاصله زمانی بین دو عفونت کرونا کاهش یافته است؟

سیستم ایمنی بدن انسان از افراد در برابر ویروس کرونا محافظت می‌کند. واکسن‌های کرونا نیز به بهبود عملکرد سیستم ایمنی کمک می‌کند تا بدن بتواند به صورت مؤثری با عفونت‌های آینده مقابله کند. با این وجود ویروس‌های جهش یافته جدید قادر است آنتی‌بادی ناشی از عفونت طبیعی یا دریافت واکسن را خنثی کند، بنابراین مسری‌تر از سویه‌های پیشین هستند.

عفونت مجدد امیکرون ba 4

عفونت مجدد کرونا پدیده جدیدی نیست به‌طوری‌که ممکن است افراد پس از گذشته چند هفته از عفونت اولیه، دوباره درگیر بیماری کووید -۱۹ شوند.


مصونیت از Omicron چقدر طول می کشد؟​

درست مانند واکسیناسیون کووید-۱۹، عفونت قبلی کووید، سطح بالایی از ایمنی را در برابر عفونت ایجاد می کند. اما هرگز ۱۰۰٪ نیست و به مرور زمان از بین می رود و عفونت مجدد بعید نیست.عفونت همچنین سطوح بالایی از محافظت را در برابر بیماری علامت دار COVID-19 ایجاد می کند. با این حال، سطح محافظت در بین انواع مختلف کووید متفاوت است.

مصونیت طبیعی می تواند ماه ها ادامه داشته باشد​

ادامه مطلب را در سایت آزمایشگاه پاتوبیولوژی صبا مشاهده کنید.





:: برچسب‌ها: آمار کرونا , ابتلای مجدد , ابتلای مجدد امیکرون , ابتلای مجدد به کرونا , ابتلای مجدد به کرونای دلتا , احتمال ابتلای مجدد بهبودیافتگان کرونا , امیکرون , اومیکرون ,کرونا , کووید 19 ,
:: بازدید از این مطلب : 191
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 14 شهريور 1401 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: